New Profesional Consult 930 x 122

estera

EXCLUSIV! DE VORBĂ CU GEMENELE MULATRE DE LA „ROMÂNII AU TALENT”

În ediţia de vineri a show-ului ,,Românii au Talent’’ de pe PRO TV două gemene mulatre din Bumbuieni, sat al comunei argeșene Lunca Corbului, au impresionat o ţară întreagă cu vocile lor calde şi melodioase. Prestaţia gemenelor a fost impecabilă, astfel încât Estera şi Rebeca Tchatchoua, care au 16 ani, s-au calificat în etapa următoare.

Citiți și: VEDETĂ DE LA “ROMÂNII AU TALENT”, MAGIE PENTRU PEDIATRIE

ePitești a stat de vorbă cu Estera, care, și în numele Rebecăi, ne spune povestea lor, povestea celor două minunate gemene din Argeș care, grație talentului și ambiției, au ajuns să fie apreciate de milioane de români.

„Nu am urmat niciodată cursuri de canto”

Citiți și: PRESELECȚII! ECHIPA „ROMÂNII AU TALENT” VINE ÎN PITEȘTI

,,Am început să cântăm încă de la vârsta de 5 ani. Nu am urmat niciodată cursuri de canto, este pur si simplu talent nativ. De multe ori ne-am găsit consolarea şi confortul în muzică.

La acest moment cântăm aproape orice gen muzical, însă preferatele noastre sunt R&B, pop şi muzica uşoară franțuzească. De altfel, piesa interpretată la Românii au talent a fost una în limba franceză, ,,Comme il se doit’’ a lui Marc Antoine.

Sora mea, Rebeca, mai cântă şi la chitară. A învăţat în doar câteva luni de zile de la fratele nostru, care are aproape 18 ani și care, de asemenea, este pasionat de muzică.’’, povesteşte Estera pentru ePitești.

„Tata a înșelat-o pe mama”

,,Povestea noastră este una destul de complicată. Tatăl nostru, care era pastor la o biserică metodistă, este originar din Camerun, iar mama e româncă. Ne-am născut aici, dar la vârsta de 6 ani am plecat cu toţii în Spania, acolo unde am şi făcut şcoala generală. Am stat 7 ani în Spania.

Din păcate, tatăl nostru a făcut un pas greşit în acel moment: a înşelat-o pe mama noastră şi ne-a lăsat pe toţi fără să-i pese. Ne-am întors în România… Mai apoi, peste circa doi ani, tata a realizat că a comis o greşeală şi i-a cerut iertare mamei.

Mama l-a iertat, iar noi am mers la el în Franţa, acolo unde se afla atunci. Ne-am înscris la liceu, însă la scurt timp povestea s-a repetat. Am fost nevoiţi să ne reîntoarcem în România. Din cauza lipsei banilor, eu si sora mea ne-am întrerupt studiile.’’, spune Estera Tchatchoua.

„Am vrea să o ajutăm pe mama să divorțeze și să ne reluăm studiile”

Ce vor face gemenele din Lunca Corbului cu banii dacă vor câştiga marele premiu la Românii au talent?

,,În primul rând, am vrea să ne ameliorăm condiţiile aici, la ţară, şi am mai vrea din suflet să o ajutăm pe mama să divorţeze. Bineînţeles că ne dorim și să ne reluăm studiile, aşa că am folosi o parte din bani în acest sens.’’, ne mărturisește Estera.

Au ajuns să se înscrie la Românii au talent la iniţiativa mamei şi a bunicii lor. Nu şi-au imaginat că vor trece de preselecţii. Au pregătit deja piesa pentru etapa următoare, însă deocamdată rămâne o surpriză. Noi le dorim mult, mult succes! (Video: PRO TV, foto: Facebook)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Mitica spune:

    Pastor ziceti? Adica predicator crestin? Pai nu e un pacat in crestinism sa iti inseli sotia?

  • Mario spune:

    De ce se victimizeaza atat aceste tinere??Au o varsta,sunt inalte,bine dezvoltate pot lucra!! Cum este posibil sa astepte ca tatal lor sa le intretina?Oare nu au pic de bun simt?Normal ca omul si-a luat lumea in cap..Sa vada ca 4 persoane adulte asteapta ca el sa lucreze pe branci pt ele..Rusine,mentalitatii cultivate cu atata grija..!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90