930×122 CAPRA 5

Arges

3 DE DA! ERIK, MULATRUL DIN ARGEȘ, SENZAȚIONAL LA X FACTOR!!!

Erik Frank Tchatchoua, fratele, în vârstă de 18 ani, al gemenelor mulatre din comuna argeșeană Lunca Corbului care au impresionat juriul și publicul la ,,Românii au talent’’, a participat vineri seara la ,,X Factor’’. La fel ca surorile sale, a reuşit să convingă juriul, având o prestație senzațională.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

El a interpretat piesa ,,Crazy in love’’- Beyonce ft. Jay Z atât de bine încât a primit 3 de ,,Da’’ şi o mulţime de laude. ,,Eşti primul care cântă sensibil, cu tot sufletul şi ne convinge!’’, a spus Delia. ,,Voce ca asta la 18 ani… Foarte interesant pachetul!’’, a adăugat Horia Brenciu.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Noi îl felicităm şi aşteptăm cu interes să-i urmărim prestaţia în etapa următoare.

ePitești a scris în primăvara acestui an despre intenția lui Erik de a participa la emisiunea X Factor de pe Antena 1: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/exclusiv-fratele-gemenelor-mulatre-de-la-romanii-au-talent-la-x-factor/. (Foto: bnc.lt)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3