Donaris 930 x 122

Lorelai

LORELAI, POVESTEA DIN SPATELE SCENEI DE LA „ROMÂNII AU TALENT”

Lorelai, povestea din spatele scenei de la „Românii au talent”. Lorelai Moşneguţu, elevă a Palatului Copiilor din Piteşti, a câştigat concursul dela Pro Tv „Românii au talent”.

Citiți și: PITEȘTI: ATELIERE DE VARĂ GRATUITE PENTRU COPII

Adolescenta fără mâini este elevă a profesoarei de canto Adina Sima din Piteşti, dar nu este de fel din Argeş.

Copila de 14 ani este din Târgovişte. A fost abandonată la naştere, dar spre norocul ei, la două luni, a fost luată în plasament iar o asistentă maternală are mare grijă de ea. N-a vorbit 3 ani şi nu a mers până la vârsta de 4 ani. Familia „de împrumut” îi oferă dragoste necondiţionată. Este olimpică la biologie şi geografie. A scris deja patru cărţi. Lorelai are un palmares de diplome şi trofee obţinute în mai multe domenii, de la muzică şi teatru, până la creaţii literare.

Citiți și: PROFESOARĂ DE LA ȘCOALA POPULARĂ DE ARTE, EXPOZIȚIE ÎN BRUXELLES

De mică a fost educată să preţuiască viaţa, indiferent de problemele de sănătate pe care le are. Lorelai foloseşte degetele de la picioare pentru a scrie la computer sau pentru a cânta la pian. Vrea să urmeze Conservatorul, să predea la catedră şi să înfiinţeze o asociaţie a copiilor cu handicap. (Foto: ProTv.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3