930×122 CAPRA 5

bârla

SUCCES ARGEȘEAN LA MĂRUȚĂ

Ansamblul folcloric ”Floricica” din comuna argeșeană Bârla a revenit ieri în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la PRO TV.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Membrii ansamblului, care au fost însoțiți și de această dată de primarul Gheorghe Voicu, au oferit un spectacol de succes, cu dansuri specifice Argeșului.

Alături de ansamblul ”Floricica”, în platoul emisiunii s-a aflat și celebra și îndrăgita interpretă de muzică populară Sofia Vicoveanca. Artista a urmărit, din culise, evoluția ansamblului folcloric din Bârla.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

Este pentru a doua oară când ”Floricica” a participat la emisiunea lui Cătălin Măruță, la ”Duelul ansamblurilor”, concurs organizat în cadrul acestei emisiuni și care reunește ansambluri folclorice din toată România. Amănunte despre prima apariție, AICI.

Prestația deosebită pe care ansamblul din comuna argeșeană Bârla a avut-o ”La Măruță” poate fi urmărită AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90