930X122 MAIA

captură

CAPTURĂ DE PETARDE ÎN PIAŢA CEAIR

Se apropie cu paşi repezi sărbătorile de iarnă, aşa încât sunt mulţi cei care se aprovizionează nu doar cu cele necesare unei mese îmbelşugate, ci şi pentru distracţii care pot deveni periculoase.

Citiți și: Pitești. Măsură absolut necesară într-o piață din oraș

Legea prevede clar ce fel de materiale pirotehnice pot fi comercializate în această perioadă. Unii nu ţin cont de actul normativ şi îşi riscă libertatea punând în vânzare petarde cu risc.

O femeie de 56 de ani a fost prinsă de poliţişti chiar în timp ce vindea petarde în Piaţa Ceair din Piteşti. Asupra sa au fost găsite 1.480 de petarde. Pe numele acesteia a fost întocmit dosar penal. Alţi comercianţi au apucat să fugă, dar au lăsat în urma lor 6.580 de petarde, care au fost ridicate de poliţişti în vederea confiscării şi efectuării cercetărilor care să îi ducă la cei care le-au abandonat.

Citiți și: Prefect: Avertisment dur! „Nu accept!”. S-au cerut sancțiuni maxime

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA