930 x122 grota rece

cargo

CARGO VA CONCERTA AZI ÎN PITEȘTI

O asociație pentru reciclare și Primăria Piteşti organizează astăzi și mâine Sărbătoarea reciclării, un eveniment care celebrează reuşitele piteştenilor în ceea ce privește reciclarea deşeurilor electrice şi electronice.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Astăzi, de la ora 11, va fi deschis Centrul de colectare. Centrul este situat pe strada Depozitelor (vis-a-vis de SC Matriţe Dacia) şi va reprezenta cel de-al 29-lea loc din reţeaua naţională de colectare.

Tot astăzi, de la ora 20, în Piața „Vasile Milea” va avea loc „Recycling rocks!”, un concert în aer liber în care vor cânta trupele Domino şi Cargo. Accesul publicului este liber.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Astăzi și mâine se va desfășura și prima acţiune de colectare a deşeurilor electrice în noul centru de colectare din Piteşti. Deşeurile grele sau voluminoase vor fi preluate gratuit de la domiciliu, instituţie sau sediu de firmă prin comenzi telefonice la 0800.444.800 (număr gratuit). Acţiunea de colectare va avea loc între orele 10 și 18. (Foto: metalhead.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90