EcoMoto 930×122

cornel ionica

CARTIER CU STRĂZI-FANTOMĂ. CORNEL IONICĂ REACȚIONEAZĂ

Primarul Cornel Ionică reacționează în urma unui articol publicat ieri de ePitești. Cetățeni din zona Tarlaua 22 ne-au reclamat că străzile nu sunt finalizate și că utilitățile sunt introduse parțial (articolul complet poate fi citit AICI).

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

”Precizăm că echipe din Primărie au fost prezente de zeci de ori în legătură cu lucrările care se execută acolo (n.r. – Tarlaua 22).

Dacă doriți documente, vi le putem pune oricând la dispoziție și veți constata că se fac lucrări, conform legii, numai pe domeniul public, niciun centimetru în plus. Toate zonele (străzile) invocate de dumneavoastră nu aparțin domeniului public.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

În cadrul discuțiilor cu cetățenii din zonă am insistat de nenumărate ori pentru rezolvarea și reglementarea acestei situații, însă mai mult de atât nu a fost posibil. După ce dumnealor vor înțelege să-și actualizeze documentațiile cadastrale pe limita proprietății, vom interveni imediat.”, afirmă primarul Piteștiului.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3