930×122 CAPRA 5

accident

CASCADORIE CU MOTOCICLIST ÎN PITEŞTI! (VIDEO)

Seara trecută, în Piteşti, s-a petrecut din nou un accident de circulaţie. Şi din nou a fost implicat un motociclist.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În cartierul Craiovei, un piteştean în vârsta de 41 de ani conducea un autoturism marca Skoda Octavia. Acesta a vrut să intre pe o străduţă lăturalnică, însă nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulaţie. În acel moment, din sensul opus venea un motociclist în vârsta de 29 de ani. Impactul frontal a fost iminent, iar motociclistul a fost aruncat într-un autoturism marca Opel. Conducătorul acestuia se pregătea să-şi parcheze maşina.

ACCIDENT MOTOCICLETA

Citiți și: Accident grav în Argeș. Un șofer de 18 ani a făcut mașina praf!

Din fericire motociclistul s-a ales doar cu o mână ruptă.

Se fac cercetări pentru a stabili cine este vinovat pentru producerea acestui accident care putea avea urmări grave, doar norocul şi şansa putem spune, au salvat viaţa motociclistului!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Ionut spune:

    Din fericire s-a ales doar cu fractura deschisa si motocicleta distrusa! Asta este fericire?

    • Mina spune:

      este mare fericire. de obicei acesti motociclisti, donatori de organe ar trebui sa deschida mai mult ochii. am vazut eu cum se strecoara printre masini cand e coloana. ei au 4 coaie si de-aia.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90