930×122 CAPRA 5

accident

COPILOTUL DIN MIOVENI CERUSE UN MOMENT DE RECULEGERE PENTRU VICTIMELE ACCIDENTULUI DE ELICOPTER DIN SIBIU

După cum v-am informat, în accidentul de elicopter de ieri din Mamaia şi-a pierdut viaţa şi un argeşean, Ginel Claudiu Crăcănel, copilot al echipajului SMURD implicat în accident.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Potrivit CV-ului care a stat la baza decernării acestuia, pe 29 noiembrie anul curent, a titlului de „Cetăţean de onoare” al oraşului Mioveni, copilotul s-a născut pe 28 octombrie 1972 în Mioveni. A absolvit cursurile Şcolii Generale cu clasele I-VIII din Mioveni în anul 1987, iar în 1991 a terminat cursurile Liceului Militar de Aviaţie „Tudor Vladimirescu” din Craiova. A fost apoi absolvent al Institutului Militar de Aviaţie din Boboc, judeţul Buzău, terminând şi Facultatea de Aviaţie în 1996.

Pe 29 noiembrie, înainte de a primi titlul de „Cetăţean de onoare” al oraşului Mioveni Ginel Claudiu Crăcănel le-a propus organizatorilor să ţină un moment de reculegere în memoria victimelor accidentului aviatic din Sibiu, tot de elicopter, care se produsese cu câteva zile înainte și în care au murit opt militari, printre care și un argeșean. Cererea i-a fost respectată. (Foto: ziuadeconstanta.ro)

Citiți și: Argeș. Accident cu victimă!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3