930 x122 grota rece

agrement

CENTRUL DE AGREMENT AL LUI TOLEA, AVIZAT DE COMISIA DE URBANISM

Comisia de urbanism a Consiliului Local a aprobat proiectul de hotărâre privind construcţia unui centru de agrement privat în zona străzii Prelungirea Craiovei din Piteşti.

Citiți și: Patronul de la Rehoma revine! Ce vrea să facă în Pădurea Trivale

Terenul pe care va fi construit centrul a aparţinut omului de afaceri Florea Tolea, dar acesta l-a înstrăinat. Cei care au cumpărat terenul sunt fiul său, Marian Tolea, şi un partener de afeceri pe nume Ionuţ Guţă.

Cei doi vor construi centrul de agrement care prevede şi piscină la ultimul nivel, pe terasă. Până acum, proiectul s-a aflat în dezbatere publică, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, dar nu a fost înregistrată vreo observaţie de la cetăţeni.

Citiți și: Licitații pentru spațiile comerciale din ștranduri

Mai rămâne ca şi plenul Consiliului Local să aprobe proiectul, iar acesta va intra, practic, în linie dreaptă. (Foto: libertatea.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90