930 x122 grota rece

Arges

COD GALBEN DE INUNDAŢII

Hidrologii au emis astăzi o nouă avertizare cu cod galben de inundaţii pentru bazinele hidrografice ale mai multor râuri din ţară, printre care şi râurile Argeş şi Vedea. Avertizarea este valabilă până mâine, la ora 18.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Inundaţiile se pot produce atât pe cursurile acestor ape, cât şi pe afluenţii lor. Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi a propagării, există riscul producerii de scurgeri importante pe versanţi, torenţi și pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale cotelor de atenţie.

Pe de altă parte, şi Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o nouă informare de ploi moderate cantitativ în toată ţara și de ninsori la munte, care a intrat în vigoare la ora 12 şi este valabilă până mâine, la ora 9.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

În intervalul menţionat va ninge local în zona montană, iar în vestul, nordul şi centrul ţării temporar vor fi precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi trecător ninsoare, potrivit ANM. (Foto: Arhivă)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3