930×122 CAPRA 5

Arges

COD GALBEN! METEOROLOGII AU ANUNȚAT

Cod galben de caniculă! Meteorologii au anunțat. Administrația Națională de Meteorologie (ANM)  a anunțat în urmă cu puțin timp că județul Argeș intră sub avertizare de cod galben de caniculă și disconfort termic accentuat. Avertizarea este valabilă pentru ziua de mâine, 11 august.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Potrivit meteorologilor, în Maramureș, nordul Crișanei, cea mai mare parte a Transilvaniei, nordul și estul Olteniei, în Muntenia (și în județul Areș) și sudul Moldovei, disconfortul termic va crește, iar maximele termice se vor situa între 35 și 37 de grade.

În după-amiaza zilei de sâmbătă (12 august), dar mai ales în noaptea de sâmbătă spre duminică (12 / 13 august) vremea va deveni instabilă în regiunile vestice, sud-vestice și în zonele montane aferente, unde vor fi averse torențiale, frecvente descărcări electrice, vijelii și căderi de grindină. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90