Donaris 930 x 122

autobuze

COD ROȘU DE ZĂPUȘEALĂ ÎN NOILE AUTOBUZE DIN PITEȘTI!!!

Mai mulţi cititori ne-au reclamat, extrem de nemulțumiți, că sistemul de climatizare de pe noile autobuze poloneze care circulă în Pitești nu a funcționat în precedentele perioade de caniculă. Oamenii ni s-au plâns că în aceste condiții în autobuze este o căldură înăbușitoare.

Citiți și: Anunț mare despre autobuzele Publitrans

Având în vedere că în aceste zile e din nou caniculă și ținând cont de faptul că reprezentanții Primăriei și ai Publitransului se lăudau la început că sistemul de climatizare intră automat în funcțiune atunci când se atinge temperatura de 22 de grade Celsius, am întrebat, la rându-ne, ce se întâmplă?

Directorul general al societăţii Publitrans, Manuel Rotaru, ne-a declarat că au fost, într-adevăr, probleme, dar că acestea s-au rezolvat şi că lucrurile reintră pe făgaşul normal.

Citiți și: „Sunt superbe!” Piteșteni, voi ce credeți?

„Instalaţiile de climatizare din autobuze au avut prea mult freon şi din acest motiv se făcea presiune în ele şi se opreau. Acum s-a reglat situaţia. Pe de altă parte, călătorii trebuie să înţeleagă că este vorba de instalaţie de climatizare, nu de aer condiţionat, deci aceasta nu merge continuu, ci în funcţie de variaţiile de temperatură.”, ne-a declarat Manuel Rotaru.

Despre noile autobuze poloneze Solaris puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/garnitura-completa-ultimele-autobuze-poloneze-au-ajuns-pitesti/.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3