930 x122 grota rece

ceccar

FĂRĂ EI NU SE POATE! AZI E ZIUA LOR!

Astăzi este „Ziua Contabilului”, sărbătoare instituită în anul 1921. Cu această ocazie, filiala Argeş a Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi a organizat o manifestare, prilej cu care a făcut public şi topul local al celor mai bune societăţi membre ale CECCAR. De asemenea, au fost premiații membrii remarcați în acest an. La evenimentul care s-a desfăşurat la un hotel din zona centrală a Piteştiului au participat numeroşi membri ai Corpului, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, precum şi ai justiţiei.

Citiți și: O nouă sărbătoare în calendarul ortodox

„Această sărbătoare a fost instituită la începutul zodiei Balanţei, în preajma echinocţiului, ca un semn al echilibrului care marchează profesia de contabil, dar şi al rolului pe care îl joacă el în economie. Contabilul este de neînlocuit, de la fabrica de bomboane la cea de armament, de la cea mai mică primărie de comună până la Parlamentul European.”, ne-a declarat Ion Bănică, preşedintele filialei Argeş a CECCAR.

În Argeş ca membri activi ai CECCAR activează 709 persoane fizice, dintre care 633 sunt experţi contabili. În judeţ mai există şi 132 de membri persoane juridice şi 80 de persoane fizice care nu mai sunt active, dar care nu şi-au pierdut calitatea de membru.

Citiți și: Surpriza pregătită de Primărie pentru Crăciun!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3