SMART KIDS 930X122

bratianu

CONTRACTUL PENTRU REABILITAREA COLEGIULUI NAŢIONAL „I.C. BRĂTIANU” A FOST REZILIAT

Contractul de lucrări încheiat între Primăria Piteşti şi o firmă din Zalău pentru reabilitarea Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” a fost reziliat!

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Anunţul a fost făcut astăzi de viceprimarul Cornel Ionică. În plus, şi finanţarea europeană obţinută pentru această lucrare – 4.000.000 de lei – a fost retrasă şi distribuită deja pentru proiecte similare din ţară.

„Nu s-au făcut decât 10% dintre lucrările programate. Contractul a fost reziliat deoarece riscam să nu ne încadrăm în termenul convenit cu Uniunea Europeană, iar în acest fel am fi avut probleme în a obţine alte finanţări.

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

Vor fi reluate toate procedurile de selecţie a unei noi firme care să realizeze lucrările de reabilitare. Este evident că vor fi întârzieri. Nu ne-am dorit să se ajungă aici, dar uite că firma din Zalău care a câştigat licitaţia iniţială nu a fost serioasă.”, a spus viceprimarul.

Colegiul Naţional „I.C. Brătianu” are nevoie de lucrări de reabilitare inclusiv la partea de structură de rezistenţă, iar încercări de a se începe investiţia se fac de ani de zile. De abia anul trecut s-a reuşit începerea proiectului care, iată, acum trebuie să fie luat de la capăt!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90