NOR CURIER 930X122

itm

ITM A FĂCUT CONTROALE PENTRU SĂNĂTATE ȘI SECURITATE ÎN MUNCĂ

Inspectorii de muncă argeşeni, coordonaţi de directorul Mihai Oprescu, au făcut luna trecută 294 de acţiuni de control pe linia securităţii şi sănătăţii în muncă.

Citiți și: ITM ,,lovește” din nou: Sancțiuni record la acești angajatori

Au fost date 32 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 147.500 de lei. De asemenea, la o firmă a fost găsit şi un echipament de muncă neconform, activitatea unităţii fiind sistată. Amenda aplicată s-a ridicat la 3.500 de lei. Principalele domenii de activitate în care au fost constatate deficienţe sunt transporturile, construcţiile, prelucrarea materialului lemnos și confecţiile textile.

„În luna martie vom face acţiuni de control în domeniile considerate vulnerabile. Mă refer la acţiuni de informare şi conştientizare cu angajatorii pentru respectarea legislaţiei în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă”, afirmă Mihai Oprescu, șeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș (foto).

Citiți și: ITM anunță clar și răspicat: Sunteți obligați! Altfel, sancțiune 10.000 de lei!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3