NOR CURIER 930X122

caine

COPIL MUŞCAT DE CÂINE ÎN CURTEA DE ARGEŞ

Un băiat în vârstă de 10 ani a fost muşcat de un câine în municipiul Curtea de Argeş. Incidentul s-a produs pe strada 1 Mai.

Citiți și: Pitești. N-ai să crezi așa ceva! Pentru ce s-au dat amenzi în localuri

A fost nevoie de intervenţia unui echipaj SMURD de prim-ajutor medical calificat de la Detaşamentul de Pompieri din Curtea de Argeş.

Copilul avea o plagă la piciorul stâng şi una la piciorul drept din cauza muşcăturilor câinelui, dar viaţa nu i-a fost pusă în pericol. Autoritățile încă nu precizează dacă este vorba despre un maidanez sau un câine cu stăpân. Indiferent, însă, de acest aspect, este revoltător și înspăimântător ca într-un oraș european, în plină stradă, unui copil să i se întâmple așa ceva.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Este al doilea caz de acest gen care a avut loc în Argeș în luna decembrie. Și data precedentă, victimă a fost tot un copil în vârstă de 10 ani: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/copil-muscat-de-caine-in-mosoaia/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3