930 x122 grota rece

crima

CRIMĂ ÎN ARGEȘ. FEMEIE ACUZATĂ DE OMOR

Crimă în Argeș. Femeie acuzată de omor. O femeie de 56 de ani este anchetată pentru omor, la această oră aflându-se în custodia polițiștilor. Femeia ar fi ucis un bărbat de 75 de ani din municipiul Curtea de Argeș. Cei doi locuiau împreună în Curtea de Argeș.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Potrivit Poliției Argeș, bătrânul „prezenta urme de violențe la nivelul capului și corpului”.

Victima și presupusa criminală locuiau împreună, dar nu erau căsătoriți. Trăiau la limita sărăciei, vecinii aducându-le, periodic, alimente. Astăzi, în jurul orei 10, o persoană care a mers la cei doi l-a găsit mort pe bătrân și a alertat autoritățile.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

Bărbatul ar fi fost lovit, în mod repetat, cu un lemn. Femeia ar fi recunoscut fapta în fața anchetatorilor, însă nu ar fi motivat gestul. Conform unor surse încă neconfirmate oficial, femeia ar avea probleme psihice.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, care a preluat cazul și face anchetă pentru infracțiunea de omor. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3