EcoMoto 930×122

cancer

CRISTINA MANEA A MURIT

Cristina Manea, tânăra în vârstă de 23 de ani din cartierul piteștean Trivale diagnosticată de medici cu o formă rară de cancer, a murit la o clinică din Turcia. Anunțul a fost făcut în această seară de rudele tinerei.

Citiți și: Gratuit! Aceste servicii nu se vor plăti

Cristina Manea a fost diagnosticată cu cancer la doar trei luni după ce a născut o fetiță.

În urma unui apel public lansat de Adrian Manea, soțul Cristinei, într-un timp record oameni de bine s-au mobilizat și, prin donații sau evenimente caritabile, au fost strânși banii necesari tratamentului.

Citiți și: Strigătul disperat al unui piteștean! Alexandru are nevoie de ajutor ca să trăiască!

La începutul lunii noiembrie 2017, Cristina a plecat la o clinică din Franța. După mai multe investigații, în aceeași lună s-a întors acasă pentru un tratament medicamentos. Au urmat ulterior alte tratamente în Turcia, dar fără rezultat.

Fratele tinerei, Dani Manea, precizează pentru ePitești că mâine trupul neînsuflețit al Cristinei va fi adus în țară de la clinica din Turcia. Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, va avea loc înmormântarea.

Echipa ePitești transmite condoleanțe familiei. Dumnezeu să o odihnească în pace!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90