930 x122 grota rece

profesorim

CRIZĂ ÎN MAI MULTE ŞCOLI DIN ARGEŞ

Criză în mai multe şcoli din Argeş. Profesorii din mai multe şcoli din judeţul Argeş se plâng că nu au primit încă banii pentru luna octombrie (salariile).

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Guvernanţii au rectificat bugetul de venituri şi cheltuieli, au alocat fondurile necesare pentru ca banii să ajungă la profesori, dar ordonanţa încă nu a fost publicată în Monitorul Oficial.

De exemplu, la Şcoala Nr. 5 din Piteşti („Nicolae Iorga”) se înregistrează o astfel de situaţie, dar şi la Liceul „Dinuu Lipatti” din Piteşti. După primirea banilor, Consiliul Local trebuie să se întrunească în şedinţă extraordinară, dar de miercuri se intră în zilele libere de Sfântul Andrei şi Ziua Naţională, aşa că banii vor ajunge la profesori după ziua de 6 decembrie. Şi mai sunt şi alegeri pe 11 decembrie!

Citiți și: Decizie majoră în școli! Nu va fi nevoie de acordul părinților

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Crina spune:

    Dar nu numai banii profesorilor ,si banii de liceu ai copiilor ,nu stiu la alte licee dar la C T . Armand Calinescu ,nu a sosit banii de liceu absolut deloc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3