Donaris 930 x 122

profesional new consult

CURS DE STILIST UNGHII

Marţi, 5 iulie 2016, firma de formare profesională Profesional New Consult va deschide în Piteşti o nouă sesiune a cursului de stilist protezist unghii, în colaborare cu Andreea Niţulescu, formator consacrat, cu experienţă vastă în domeniu. Instruirea li se adresează celor care vor să înveţe o meserie foarte căutată pe piaţa muncii şi care poate fi practicată atât în saloane de specialitate din ţară şi străinătate, cât şi la domiciliu: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

Cursul este acreditat ANC, iar diplomele sunt recunoscute de ministerele Muncii şi Educaţiei şi valabile atât în ţară, cât şi în străinătate. Dacă vei beneficia de formarea profesională în cadrul Profesional New Consult, vei fi instruit de formatori cu experienţă deosebită în domeniu şi vei afla care sunt cele mai recente modele de stilizare a unghiilor cu gel. Vei lucra cu produse profesionale și vei avea suport de curs şi condiţii de studiu la standarde ridicate.

Instruirea în meseria de stilist protezist unghii poate fi obţinută atât de către cei care nu au cunoştinţe în domeniu, cât şi de către persoanele care vor să se specializeze şi care au cunoştinţe despre profesie. Cursul http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii este foarte atractiv şi asigură, în mare parte, pregătire practică sub îndrumarea formatorului. Pune accent pe îndemânarea cursantului şi pe tainele meseriei pe care trebuie să le deprindă acesta.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Important! Înscrieți-vă la cursurile organizate de Profesional New Consult până pe data de 31.08.2016 și veţi intra în campania cu premii denumită generic „O vară a cunoaşterii”: http://profesionalnewconsult.ro/campanii/vara-cunoasterii. Pentru participarea la campanie trebuie să vă înscrieţi la cursurile organizate de Profesional New Consult până la data mai sus menţionată şi să participaţi la acestea, intrând astfel în competiţia la finalul căreia veți putea câştiga premii însemnate: televizor, tabletă, telefon mobil.

Dacă vrei să participi la cursul de stilist protezist unghii – unghii tehnice http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii, acreditat ANC şi recunoscut de ministerele Muncii şi Educaţiei, înscrie-te la Centrul de Studii Profesional New Consult, la numărul de telefon 0784.045.025 sau 0784.333.777 sau trimite un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro. Sediul firmei este situat în Piteşti, pe strada Victoriei, nr. 36, la etajul 3, lângă Guiness Pub.

Profesional New Consult organizează şi cursuri de:

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3