930X122 MAIA

cutremur

CUTREMURE ÎN ROMÂNIA

Cutremure în România. Două cutremure s-au produs azi-noapte și, respectiv, în această diminieață în România.

Citiți și: Două cutremure atipice! Alertă la Baraj!

Primul a avut loc puțin după miezul nopții, la 00.05, în zona seismică Vrancea, județul Vrancea. A avut o magnitudine de 4.1 pe scara Richter, și s-a produs la adâncimea de 70 de kilometri.

Potrivit Insitutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP), seismul a avut loc în apropierea următoarelor orașe: Odobești (41km), Panciu (45km), Onești (46km), Tîrgu Ocna (49km), Slănic-Moldova (50 km).

Citiți și: Trei cutremure în aceeași zi!

Cel de-al doilea a avut loc la ora 05:23 în zona seismică Vrancea, județul Buzău. Magnitudinea seismului a fost de 3.8 pe scara Richter, fiind înregistrat la adâncimea de 107 kilometri.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor orașe: Nehoiu (14km), Covasna (38km), Întorsura Buzăului (40km), Vălenii de Munte (51km) și Târgu Secuiesc (53km), potrivit sursei citate.

Amintim că ieri dimineață a avut loc un cutremur în județul Argeș.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3