930×122 CAPRA 5

constantin

DANIEL CONSTANTIN VREA SĂ LANSEZE PROGRAMUL „ŞCOALA VERDE”

Daniel Constantin vrea să lanseze programul „Şcoala Verde”. Piteşteanul Daniel Constantin, ministrul Mediului, a vorbit, într-un interviu pentru Mediafax, despre măsurile pe care ministerul le are în vedere pentru reducerea poluării.

Citiți și: Vrei să îți cumperi o mașină? Lovitură puternică

Conform spuselor lui Daniel Constantin, este vizată îmbunătăţirea programelor „Rabla” şi „Casa Verde”. De asemenea, ar urma să fie lansat un nou program, numit „Şcoala Verde”, care să transforme instituţiile de învăţământ în unele independente energetic.

„Ca şi idee generală, planurile ţin de înnoirea parcului auto, programul „Rabla”, programul „Rabla Plus”, acolo unde pot să vă spun că pentru maşini electrice vrem să venim cu o sumă mult mai mare decât a fost în trecut, ca şi primă pentru cei care vor să achiziţioneze maşini. „Casa Verde” şi „Casa Verde Plus” sunt măsuri care au fost deschise şi în 2016, dar vrem să le îmbunătăţim.”, a spus Daniel Constantin.

Citiți și: Schimbare revoluționară care vizează toți șoferii!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90