930 x122 grota rece

anaf

„DAR” DE NUNTĂ DE LA ANAF: AMENZI RECORD!

„Dar” de nuntă de la ANAF: amenzi record! Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF) a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) a continuat acțiunea „Ballroom”, împotriva evaziunii fiscale, la societăţi care au spaţii cu destinaţie principală de organizare de evenimente (nunţi, botezuri, simpozioane, evenimente corporate etc.).

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Informaţia o transmite Biroul de Presă al Administratiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, care nu precizează, însă, numele localurilor din județ vizate de acțiunea de control. Pentru date exacte cu privire la judeţul Argeș am fost redirecţionaţi către Agenţia Antifraudă Alexandria, iar de acolo la sediul central din Bucureşti. Fără rezultat, însă!

A fost verificat modul de fiscalizare a sumelor încasate din închirierea spaţiilor pentru evenimente sau din prestările de servicii conexe (catering, servire de băuturi, program artistic, DJ).

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Potrivit Fiscului argeşean, în perioada 5 – 11 iulie 2017, la nivel naţional au fost verificate nu mai puțin de 285 de astfel de unități. Au fost date sancțiuni însumând aproape 1.200.000 de lei, reprezentând amenzi şi confiscări. Totodată, la un număr de 4 unități a fost suspendată activitatea.

De la începutul acţiunii „Ballroom” şi până în prezent, DGAF a verificat peste 500 de unități, fiind date sancţiuni contravenţionale în valoare totală de circa 1.900.000 de lei (amenzi şi confiscări). Controalele vor continua şi în perioada următoare, avertizează Fiscul. (Foto: descriptiv) 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90