New Profesional Consult 930 x 122

ionica

DECEMBRIE_ARTIFICII

DEZAMĂGITOR! AFLĂ CINE VA CÂNTA DE REVELION ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI PITEȘTI

Municipalitatea Pitești a finalizat procedura de selecţie pentru desemnarea artiștilor care vor asigura spectacolul din noaptea de Revelion în aer liber din Piaţa Primăriei.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

La selecţie s-au înregistrat doar două oferte scrise, ambele fiind respinse. O a treia, făcută de interpretul argeșean de muzică populară Valentin Grigorescu, a fost acceptată în cele din urmă. Prin urmare, pe 31 decembrie seara, începând de la ora 23, piteştenii care vor veni în Piața Primăriei vor avea parte de un spectacol de muzică populară asigurat de Valentin Grigorescu şi de Grupul Vocal „Zavaidoc” al Centrului Cultural Piteşti și de muzică ușoară, cu artiști locali. Cu alte cuvinte, nicio trupă cunoscută pe plan național!

„Am primit oferte neserioase, de la formaţii fără nume sau care asigurau play-back pentru o jumătate de oră şi la preţuri mari, aşa cum este cazul trupei Bamby. De aceea am decis să mergem pe mâna lui Valentin Grigorescu, acesta urmând să se ocupe de organizarea evenimentului.”, a spus azi viceprimarul Cornel Ionică. În noaptea de Revelion, chiar la miezul nopții, la cumpăna dintre ani, în Piaţa Primăriei va fi și un foc de artificii. De asemenea, de la ora 0:30 vor fi oficiate căsătorii civile, până acum înregistrându-se 5 cereri. Cuplurile interesate mai pot depune solicitări scrise până pe 23 decembrie, termenul fiind prelungit cu câteva zile față de data limită anunțată inițial și care era 19 decembrie.

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă în 2024 cu taxele și impozitele

Anul trecut de Revelion în Piața Primăriei Pitești au cântat argeșeanca Sandra N. și formația Talisman.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90