930×122 CAPRA 5

autostrada

VICEPRIMAR_LAURENTIU_ZIDARU

De necrezut! Ce spune viceprimarul PSD Zidaru despre guvernarea USL!

Laurenţiu Zidaru, viceprimar al Piteștiului, a surprins astăzi, la conferinţa de presă a Primăriei, prin mesajele dure şi sincere pe care le-a transmis cu privire la guvernarea USL. Zidaru a fost ales pe listele Uniunii Social Liberale, reprezentând Partidul Social Democrat.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

„Piteştiul este pe coridorul IV de transport, nu Braşovul! Am auzit-o pe ministra Transporturilor spunând că va încerca să obţină de la Uniunea Europeană aprobarea să fie mutat coridorul pe ruta cu Braşovul. Văd că cei de la Guvern una spun şi alta fac! Nu putem, însă, să ne prefacem că nu vedem realităţile! Probabil că ar fi trebuit să ieşim în stradă ca să le atragem atenţia guvernanţilor! Suntem foarte buni în campanie, atunci Argeşului i se oferă atenţie, ni se promit şi nouă una-alta, după care nu mai sunt, brusc, bani pentru proiectele noastre!

Şi cu investiţiile, degeaba zicem noi că vrem să atragem investitori străini, tot de la Guvern se dă direcţia. O să aşteptăm investitori cum aşteptau bunicii noştri să vină americanii dacă nu intervenim la Bucureşti!”, a spus Zidaru, nemulţumit de amânarea construirii autostrăzii Piteşti-Sibiu.

Citiți și: Pitești. Se dau bani de la Primărie! Cine beneficiază

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3