930 x122 grota rece

dorin mărășoiu

DESCOPERIRE SURPRINZĂTOARE ÎN ARGEȘ

Descoperire surprinzătoare în Argeș. Silvicultor de profesie, Dorin Mărășoiu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Argeș, este un obişnuit al naturii.

Citiți și: Accident cu victimă în Argeș! Impact violent

Cu toate acestea, a rămas surprins atunci când în apropiere de orașul Topoloveni a dat peste un pui mort de şarpe, despre care avea bănuială că este viperă. Or, se ştie, arealul obişnuit al acestui şarpe este în zona montană.

„Am găsit puiul acesta de şarpe mort. Nu-mi dau seama de cauză, dar eu cred că este un pui de viperă şi ar fi uimitor pentru zona de deal! Dacă e cineva care cunoaşte bine specia, îl rog să confirme sau să infirme!”, a scris Dorin Mărăşoiu pe o rețea de socializare.

Citiți și: Argeș: Act de teribilism! Un bărbat trăiește clipe de groază

Imediat a primit răspuns de la un specialist, şeful Serviciului Public de Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu: „E juvenil de viperă!”.

Mai mult, Sănduloiu a precizat că au fost semnalate cazuri de vipere chiar şi în zona de câmpie. Atenţie, aşadar!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90