New Profesional Consult 930 x 122

colibasi

DEŢINUŢI ÎN LIBERTATE!

Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Colibaşi din Mioveni au gustat, fie şi pentru câteva ore, aerul curat al libertăţii.
Aceştia au participat astăzi la acțiunea de curăţire a spaţiului pentru picnic Făget din apropierea oraşului Mioveni, eveniment organizat la iniţiativa Asociaţiei „Viitorul în Zori”.
Folosirea la muncă a persoanelor private de libertate reprezintă o parte componentă a procesului de reintegrare în societate, precizează reprezentanţii Penitenciarului Colibaşi. Aceştia mai arată că „persoanele private de libertate, în cadrul prestării de muncă în regim de voluntariat, folosesc timpul în mod util, comunică eficient, lucrează în echipă şi sunt responsabilizate din punct de vedere social. Derularea unor astfel de manifestări urmărește  exersarea de către deținuți a unor conduite care să faciliteze   dezvoltarea personală şi reintegrarea socială, precum şi  promovarea în comunitate a unei imagini pozitive a sistemului penitenciar.”.
(Foto: Penitenciarul Colibaşi)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA