EcoMoto 930×122

depozitelor

DIN NOU PROSTITUŢIE PE CALEA DEPOZITELOR

Un nou caz de prostituţie a fost înregistrat în zona Căii Depozitelor din Piteşti, una dintre cele mai rău famate artere de circulaţie din Argeş din acest punct de vedere.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Poliţiştii Secţiei 2 din Piteşti au depistat pe strada respectivă trei femei (una de 21 de ani, din comuna argeşeană Călineşti, una de 25 de ani din Piteşti şi o alta de 25 de ani, din comuna Iratoşu, judeţul Arad), care atrăgeau persoane in vederea practicării de raporturi sexuale pentru a obţine foloase materiale.

Persoanele au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1.500 de lei.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • obs. pitestean spune:

    Buna ziua…acele fete amendate se prostitueaza zilnic, 365 zile pe an de cel putin 10 ani incoace(cel putin veterana din Bradu). Ele sunt „amendate” si chipurile gasite doar din cand in cand de politistii din Gavana 3(fosta sectie 4, actuala Sectie 2).
    Verificati si o sa vedeti ca ceea ce va relatez este adevarat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3