SMART KIDS 930X122

dispărută

DISPARIȚIE MISTERIOASĂ ÎN PITEȘTI. E DE NEGĂSIT

Dispariție misterioasă în Pitești. E de negăsit. Pe 15 septembrie 2017 se împlinesc două luni de când piteșteanca Yasemin-Diana Susamiș-Bărcănescu (foto) este de negăsit. Nici până astăzi nu există vreo pistă care să indice unde s-ar putea afla adolescenta în vârstă de 17 ani și ce s-a întâmplat cu ea.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Cel puțin acestea sunt informațiile furnizate, oficial, de Biroul de Presă al Poliției Argeș, la solicitarea publicației noastre. Potrivit sursei citate, tânăra este căutată la nivel național, însă noutățile în acest caz întârzie să apară.

După cum vă precizam într-un articol anterior referitor la acest subiect (amănunte, AICI), Yasemin-Diana Susamiș-Bărcănescu este elevă la Liceul de Artă ”Dinu Lipatti” din Pitești.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Revenim cu semnalmentele adolescentei, în speranța că încă există șanse ca tânăra să fie găsită teafără și nevătămată: înălţime 1,70 m, constituție atletică, ten deschis, față ovală, ochi căprui și păr șaten închis și lung până la nivelul omoplaților.

Pe data de 15 iulie 2017, atunci când a plecat de acasă și nu a mai revenit, piteșteanca purta o cămașă de culoare vișinie, pantaloni de tip colant negri și adidași negri. Avea asupra ei un rucsac din imitație de piele, negru.

Cei care dețin informații despre Yasemin-Diana sunt încă o dată rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Amintim că familia a apelat la Poliție, iar Poliția, la rândul ei, a apelat la presa din Argeș. Pe 20 iulie 2017 Poliția a transmis către presa locală un comunicat cu fotografia adolescentei, comunicat prin care anunța dispariția acesteia și prin care cerea sprijinul opiniei publice în găsirea fetei.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3