930 x122 grota rece

dispărută

DISPARIȚIE MISTERIOASĂ ÎN PITEȘTI. UNDE ESTE ELEVA?

Dispariție misterioasă în Pitești. Unde este eleva? De mai bine de zece zile, piteșteanca Yasemin-Diana Susamiș-Bărcănescu, în vârstă de 17 ani, este de negăsit.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Poliția nu oferă nicio informație cu privire la locurile în care a fost căutată adolescenta, dacă a fost văzută de cineva sau dacă tânăra a încercat să ia legătura cu familia.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Am întrebat la Poliția Argeș dacă există informații noi în acest caz. Zgârciți în declarații, reprezentanții instituției se rezumă să afirme că se află în desfășurare o anchetă și că piteșteanca este căutată la nivel național, în întreaga țară. Deocamdată, fără niciun rezultat. Dispariția continuă să rămână una misterioasă.

În speranța că, într-un final, tânăra va fi găsită teafără și nevătămată, revenim cu informații despre semnalmentele dispărutei.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, constituție atletică, ten deschis, față ovală, ochi căprui și păr șaten închis și lung până la nivelul omoplaților.

Vestimentație: cămașă de culoare vișinie, pantaloni de tip colant negri și adidași negri. Avea asupra ei un rucsac din imitație de piele, negru.

Persoanele care pot da relaţii despre minoră sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pe 20 iulie 2017, Poliția argeșeană a trimis către presă un comunicat prin care anunța dispariția adolescentei. Potrivit sursei citate, Diana este plecată de acasă de pe data de 15 iulie anul acesta.

Precizăm că fata este elevă la Liceul de Artă ”Dinu Lipatti” din Pitești.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA