EcoMoto 930×122

accident

DOI COPII, RĂNIȚI ÎN ACCIDENTUL DIN BĂICULEȘTI

După cum v-am anunţat, astăzi, în jurul orei 13:15, un accident de circulaţie s-a produs pe drumul naţional 7C Pitești-Curtea de Argeș, pe raza comunei Băiculeşti. Revenim acum cu detalii.

Citiți și: Accident cu două autoturisme în Pitești. O persoană are nevoie de ajutor

Se pare că şoferul unui taxi, Mihail I., în vârstă de 21 de ani, din Curtea de Argeş, a oprit la un moment dat pe partea dreaptă a drumului pentru a întoarce maşina. Nu s-a asigurat, însă, și nu a văzut că în depăşirea sa intrase un autocamion, condus de Daniel D., de 55 de ani, din Schitu Goleşti. Autocamionul a lovit autoturismul taxi.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a doi copii, un băiat și o fată, de 9 și 11 ani. Ambii se aflau în taxiul care îi ducea către şcoală. Copiii au fost transportați cu ambulanța la Spitalul de Pediatrie din Pitești. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3