930 x122 grota rece

Arges

DROGURI ÎN ARGEŞ

Droguri în Argeş. Inspectoratul General al Poliţiei a făcut astăzi un bilanţ al primelor şase luni din an din punct de vedere al acţiunilor anti-drog făcute, dând şi exemple în acest sens.

Citiți și: Așa ceva este anormal! Fenomene meteo extreme, anunțate ACUM

La loc de cinste în raportul IGPR se află acţiunea de amploare din martie 2017 din judeţul Argeş.

Vă reamintim că la data de 21 martie poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi ai Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, au efectuat 58 de percheziţii domiciliare pe raza județului Argeş şi în municipiul Bucureşti.

Citiți și: Este oficial! Atât se stă acum pentru proba de traseu, în fiecare oraș

Activităţile a vizat destructurarea a 4 grupuri grupări infracţionale organizate, specializate în operaţiuni ilicite cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv şi distribuire de droguri de risc.

Persoanele în cauză sunt bănuite că, începând cu anul 2015, ar fi plasat comenzi online pe site-uri de profil din străinătate şi ar fi achiziționat peste 10 kilograme de canabinoizi sintetici. Plăţile s-ar fi realizat prin transfer bancar, iar livrarea s-ar fi efectuat prin intermediul unor persoane interpuse. Substanţele ar fi fost ulterior preparate, porţionate şi distribuite pe raza judeţului Argeş. Din activitatea infracţională, cei vizaţi ar fi obţinut peste 100.000 de euro.

În urma percheziţiilor, au fost ridicaţi 11.910 de lei, 80 de plicuri autosigilante, aproape 700 de grame de fragmente vegetale şi aproximativ 50 de grame de cannabis, 6 jointuri, 2,5 litri de acetonă/dizolvant, 15 grindere, 6 cântare electronice, 45 de telefoane mobile, 10 laptopuri, 3 hard-disckuri, precum şi un pistol cu bile airsoft şi o sabie. De asemenea, au fost indisponibilizate 2 autoturisme.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90