930 x122 grota rece

mandat

DUŞI LA PUŞCĂRIE CU MASCAŢII

Duşi la puşcărie cu mascaţii. În acest weekend trei bărbaţi din Argeş au fost încarceraţi în Penitenciarul Mioveni (foto), fiind „săltaţi” cu mascaţii de la domiciliile lor.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale și poliţiştii din comuna Leordeni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Argeş („mascații”), au pus ieri în aplicare două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea emise de Judecătoria Topoloveni pe numele a doi bărbaţi, de 45 și, respectiv, de 48 de ani, din comuna argeşeană Teiu.

Cei doi au fost condamnaţi la 3 ani şi 6 luni, respectiv la 3 ani şi 3 luni de închisoare pentru furt calificat şi şantaj și, al doilea, pentru favorizarea infractorului.

Citiți și: Pitești. Nici nu bănuiți ce se ascunde în această clădire!

De asemenea, tot cu sprijinul „mascaților”, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale și poliţiştii din comuna Slobozia au pus astăzi în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Costeşti pe numele unui bărbat de 32 de ani din comuna Slobozia. Bărbatul a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis auto.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90