930X122 MAIA

Arges

E OFICIAL! ARGEȘ: CÂND VOR FI RECUPERATE ORELE DE ȘCOALĂ PIERDUTE

E oficial! Argeș: când vor fi recuperate orele de școală pierdute. Cele două zile în care școlile și liceele din județul Argeș au fost închise din cauza vremii vor fi recuperate. Ministerul Educației a cerut Inspectoratului Școlar Argeș să ia măsuri pentru recuperarea până la sfârșitul anului școlar 2016-2017 a orelor pierdute pe 10 și 11 ianuarie.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

„Orele vor fi recuperate. În Argeș nu va exista un cadru general de recuperare a orelor. Fiecare şcoală va decide cum va face recuperările în perioada rămasă până la finalul semestrului. Directorul fiecărei unități de învățământ va propune Consiliului Profesoral un calendar al recuperării orelor. Consiliul de Administrație va decide. Recuperarea se va putea face fie în zile de sâmbătă, fie după finalul orelor programate în zile normale de cursuri, din timpul săptămânii.”, declară în exclusivitate pentru ePitești inspectorul școlar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu.

Pe 10 și 11 ianuarie 2017 cursurile în toate unitățile de învățământ preuniversitar din Argeş au fost suspendate din cauza gerului. Detalii, AICI.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3