Donaris 930 x 122

argeș mall

ADIO TRAFIC DE COȘMAR PE LÂNĂRIEI! PROIECT PRIVAT PENTRU ȘOFERI ȘI PIETONI

Trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lânăriei (din cartierul piteștean Prundu, în vecinătatea cartierului Tudor Vladimirescu) le dă mari bătăi de cap şoferilor.

Citiți și: Sublim, magnific, magistral: Cofetăria ,,Mayore Chocolate & Cake”, la Argeş Mall

Zilnic la barieră se formează cozi de maşini (foto), cozi care ajung chiar şi până la intersecţia cu bulevardul Petrochimiştilor. Şoferii sunt revoltaţi din cauza timpului pe care trebuie să îl petreacă aşteptând la bariera CFR trecerea trenurilor. Este o situație care trenează de ani buni de zile și pe care și ePitești a semnalat-o.

“Cred că această barieră mi-a mâncat 3 ani din viață! Să se construiască o pasarelă, cât timp să mai pierdem aşteptând?”, reclamă șoferii (detalii, AICI).

Citiți și: Oficial: Marea deschidere Argeș Mall, mâine! Ce se va întâmpla e uluitor!

Dacă municipalitatea piteșteană nu a reușit să materializeze un proiect în acest sens, un investitor privat intenționează să construiască o pasarelă auto și pietonală care să facă legătura între cartierul Tudor Vladimirescu și restul orașului. Șoferii nu ar mai fi nevoiți astfel să aștepte la trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Lânăriei.

Investiția, de 6 milioane de euro, face parte din proiectul viitorului mall pe care dezvoltatorul Prime Kapital urmează să îl construiască în Tudor Vladimirescu.

Potrivit dezvoltatorului, odată construită, pasarela va intra în posesia municipalității gratuit, oferind siguranță locuitorilor din zonă.

Pe lângă centrul comercial, Argeș Mall (investiție care se va ridica la 80 de milioane de euro), ”Prime Kapital dezvoltă din resurse exclusiv proprii o pasarelă auto-pietonală, o investiție de 6 milioane de euro pe care o va transfera gratuit municipalității după finalizarea construcției.

Este vorba despre o alternativă la trecerea căii ferate care separă în prezent pe cei 16.000 de locuitori din cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului.

Pasarela va fluidiza traficul din zonă și le va oferi pietonilor un mod sigur de a traversa calea ferată, prin comparație cu ce se întâmplă în prezent, când, în lipsa unei infrastructuri adecvate, aceștia își riscă zilnic viața traversând la nivel cu liniile de cale ferată”, transmite dezvoltatorul.

Conform sursei citate, Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important, activ în Europa Centrală și de Est, cu o prezență amplă pe piața din România, integrat pe verticală.

Echipa numără peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, care îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construirea proiectelor și până la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților, conform dezvoltatorului.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90