930×122 CAPRA 5

Arges

ARGEȘ: FIRME CONTROLATE PENTRU PUBLICITATE MINCINOASĂ

Argeș: Firme controlate pentru publicitate mincinoasă. Cu puțin timp în urmă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș a făcut un anunț printr-un comunicat de presă transmis pe adresa ePitești.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

“Ministerul Finanțelor Publice derulează o campanie de informare și verificare privind publicitatea înșelătoare și publicitatea comparativă la un eșantion de 447 de firme, dintre care 17 mari contribuabili, care comercializează produse alimentare, băuturi și tutun (cod CAEN 4711).

Programul are ca scop informarea comercianților privind prevederile legale în domeniul publicității înșelătoare și comparative și asupra consecințelor defavorabile ale acestora. De asemenea, sunt analizate mesajele campaniilor publicitare pe care aceste firme le derulează în mediul on-line, în presa scrisă, prin panotaj stradal, broșuri, pliante. În cazul în care se constată încălcări ale legislației în domeniu, pot fi aplicate sancțiuni.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Acțiunile de informare și verificare sunt realizate de reprezentanți ai structurilor de specialitate din cadrul tuturor direcțiilor generale regionale ale finanțelor publice din țară, iar în perioada următoare vor fi demarate informări și verificări similare în următoarele domenii: comerț cu amănuntul al produselor farmaceutice în magazine specializate, activități ale agențiilor de turism și comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare.”, anunță Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3