SMART KIDS 930X122

dacia

AUTOMOBILE DACIA, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ

Automobile Dacia, decizie de ultimă oră. Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie (societate care comercializează în România mărcile Dacia, Renault şi Nissan) au exprimat astăzi, într-o scrisoare oficială, decizia de a renunţa la calitatea de membru al Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA). Totodată, cele două societăţi au anunţat că de acum înainte interesele acestora vor fi reprezentate de ACAROM (Asociaţia Constructorilor de Automobile din România), asociație pe care a condus-o, ca președinte, Constantin Stroe.

Citiți și: Cele mai recente date despre Uzina Dacia. Informații oficiale

„În calitate de membri ACAROM, Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie vor continua să susţină programele care vizează creşterea pieţei naţionale de vehicule noi. Obiectivul este acela de a înlesni accesul clienţilor români la achiziţia de vehicule noi şi performante şi de a diminua numărul de vehicule poluante, care reprezintă un real pericol pentru mediul înconjurător, dar şi pentru siguranţa rutieră.

Prioritatea Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie este aceea de a oferi pieţei naţionale vehicule de calitate, moderne, la un preţ accesibil, dar şi de a contribui la reînnoirea parcului de automobile.

Citiți și: Argeș. Tranzacție uriașă! Centrul Dacia de la Oarja, implicat!

În acelaşi timp, Automobile Dacia şi Renault Commercial Roumanie îşi vor consolida sprijinul pentru ACAROM cu activităţi la care contribuie peste 16.000 de angajaţi în România. Una dintre preocupări vizează menţinerea capacităţilor industriale ale furnizorilor locali pentru industria auto, activităţile dealerilor şi ale angajaţilor acestora, cele peste 150.000 de persoane a căror experienţă este foarte importantă pentru ACAROM.”, anunță Direcția de Comunicare a Group Renault România.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA