EcoMoto 930×122

dacia

AUTOMOBILE DACIA SPARGE TOPURILE

Automobile Dacia sparge topurile. Automobile Dacia din Mioveni – Argeș ocupă primul loc în sud-estul Europei în clasamentul companiilor în funcție de venituri.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Uzina a înregistrat anul trecut venituri de 4,62 de miliarde de euro, potrivit topului anual realizat de publicația străină SeeNews, furnizor de informații de afaceri și de cercetare de piață pentru Europa de Sud-Est.

Potrivit sursei citate, Dacia a devansat Petrol d.d., care se situează, la mare distanță, pe locul doi. Petrol d.d. este cea mai importantă companie slovenă de petrol și gaze, care a avut în 2016 venituri de 3,24 de miliarde de euro. Pe locul 3 este OMV Petrom Marketing (Divizia de Vânzări a OMV), cu venituri totale de 3,21 de miliarde de euro.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Amintim că și în anul 2015 Automobile Dacia a fost desemnată cea mai mare companie din sud-estul Europei din punct de vedere al veniturilor.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90