New Profesional Consult 930 x 122

Brico Dépôt

BAT CLOPOTELE LA PRAKTIKER PITEȘTI

Bat clopotele la Praktiker Pitești. În urmă cu aproape două luni, Brico Depot România confirma printr-un comunicat de presă că magazinul Praktiker Pitești va fi închis.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Pe lângă magazinul din Pitești, vor fi închise și cele din Arad și Brașov.

Ceea ce nu se preciza era data la care ar urma să fie închise cele trei magazine. Conform unor informații neoficiale din rândul angajaților, închiderea Praktiker Pitești ar urma să aibă loc pe 24 decembrie 2018, înainte de Crăciun: ”Magazinul se închide pe 24 decembrie. Toată marfa pe care o avem în magazin este trimită înapoi la furnizor, nu mai aducem altă marfă”.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Vă reamintim că, potrivit unui comunicat de presă emis de Brico Depot România la sfârșitul lunii septembrie, „planul de optimizare a reţelei comerciale şi de eficientizare a activităţii operaţionale include închiderea a trei magazine Praktiker, respectiv Arad, Braşov şi Piteşti.

Brico Depot a prevăzut deja un plan de suport şi de integrare a cât mai multor angajaţi în reţeaua de magazine existentă”. Mai multe amănunte, AICI. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90