930×122 CAPRA 5

billa

CARREFOUR, TRANSFORMARE DE SUCCES

Carrefour, transformare de succes. Carrefour a încheiat remodelarea fostelor magazine Billa din întreaga Românie.

Citiți și: Anunțul serii, de ultim moment, despre Carrefour Pitești! Se va întâmpla!

Potrivit retailerului francez, procesul, început în urmă cu aproximativ 7 luni, a fost finalizat la sfârșitul săptămânii trecute, odată cu transformarea în marketuri Carrefour a ultimelor magazine Billa din țară, mai exact din București, Timișoara și Mangalia.

„Odată cu ultimele magazine Billa remodelate, am deschis și două noi supermarketuri în Cluj și în Ștefănești (n.r. – județul Argeș), ajungând la un număr de 218 supermarketuri în România.”, precizează Jean Baptiste Dernoncourt, CEO Carrefour România.

Citiți și: Multe locuri de muncă disponibile în noul Argeș Mall. Ce se caută și ce se oferă

Amintim că la finele anului 2015 Carrefour a semnat pentru cumpărarea firmei Billa România, care avea 86 de magazine în țara noastră. Unul dintre ele funcționa în Pitești, în incinta Trivale Shopping Center, din centrul municipiului (foto).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3