NOR CURIER 930X122

catering

Catering in Pitesti – o afacere in dezvoltare

Cateringul in Pitesti a devenit una din putinele afaceri care functioneaza in perioada de criza. Preturile care sunt de multe ori mai mici decat daca ai gati singur si calitatea produselor, ne-au determinat sa le luam un interviu celor de la Yummy ca sa ne facem o idee despre ce inseamna sa livrezi mancare in Pitesti.

 

 

Cum v-a venit ideea deschiderii unei firme de catering?
Apelam foarte des la serviciile altor firme de catering, din cauza lipsei de timp pentru a gati acasa. Asa ne-am gandit sa ne deschidem propria firma pentru a manca cu incredere cu totii, adica noi , familiile si toti prietenii nostrii.

Cum a fost la inceput?
La inceput a fost destul de simplu, am pornit totul intr-un stil profesionist pe care il perfectionam zilnic si am incercat sa patrundem pe piata cu preturi mult mai mici decat cele existente si produse la un nivel calitativ superior. La YUMMY se gateste totul ca pentru noi, ca acasa.
Am experimentat retetele impreuna cu prietenii si familiile, dupa care au inceput sa comande si alti clienti. Am dezvoltat afacerea prin mai multe sortimente astfel incat sa satisfacem si cele mai exigente gusturi.

Ce dificultati ati intampinat?
Principala dificultate pe care o intampinam, in prezent, este cea a timpului. Clientii, adesea, nu inteleg ca totul la YUMMY se face pe loc, dupa primirea comenzii, iar acest lucru dureaza. In plus traficul din Pitesti nu ne ajuta deloc.

Cum merge afacerea?
Ne dam toata silinta sa mearga bine. Pe o piata destul de aglomerata in acest domeniu, cu foarte multi concurenti, incercam sa atragem clientul prin prisma calitatii si prospetimii produselor. Trebuie sa mentionam ca la YUMMY aprovizionarea se face zilnic si repet totul, in afara produselor  de la bucataria romaneasca, care au un timp de preparare mai mare, se face pe loc. Si acele produse de la bucataria romaneasca se prepara in fiecare dimineata, incat sa fie foarte proaspete.

Cum reusiti sa faceti atatea sortimente de mancare zilnic?
Avem personal specializat, numeros si experimentat, care este supravegheat aproape tot timpul de catre noi.

Spuneti-ne cateva cuvinte legate de concurenta.
Nu avem mare lucru de spus, fiecare isi are segmentul de piata. Ceea ce ne frapeaza este faptul ca am inceput sa fim foarte copiati in tot ceea ce facem.

Ce planuri de viitor aveti?
Ca si planuri de viitor avem in vedere introducerea unui nou concept, si anume livrarea de mancare la oala – un numar mai mare de portii pentru persoanele care nu au timp sa gateasca acasa si dezvoltarea unui nou brand BOBOLINO care v-a avea ca obiect petrecerile pentru copii. Deja avem un site in lucru  http://www.bobolino.ro www.bobolino.ro, care v-a veni in completarea celui deja existent care apartine tot firmei noastre   www.cemanancazi.ro.

Pentru cei care nu va cunosc inca, unde pot comanda si incerca produsele?
Oferta nostra poate fi consultata pe site-ul mentionat mai sus sau in pliantele noastre, iar pentru comenzi avem cele doua numere de telefon 0730911911 si 0757112112.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90