New Profesional Consult 930 x 122

profesional new consult

CURSUL CARE ÎȚI POATE ASIGURA UN LOC DE MUNCĂ. VEZI OFERTA!

Cursul care îți poate asigura un loc de muncă. În perioada următoare va avea loc în Piteşti, dar şi în alte localităţi din ţară, deschiderea cursului de Operator Maşini Comandă Numerică: http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica.

Citiți și: Imagini de colecție: Elita cursurilor din România strălucește într-o nouă locație de vis

Organizat de Profesional New Consult, cursul le este util tuturor celor care activează în unităţi tehnice şi industriale, ca de exemplu cea auto, prelucrarea lemnului sau de mase plastice, unităţi care sunt dotate cu maşini operate numeric și în care pregătirea profesională a personalului este necesarã şi obligatorie, asigurând cadrul competent şi legal de lucru.

Pe perioada de desfăşurare a cursului sunt abordate teme cum ar fi: cunoaşterea sistemelor de coordonate ale maşinii cu comandă numerică; cunoaşterea consolei de lucru Fanuc şi Siemens; cunoaşterea comenzilor auxiliare; cunoaşterea noţiunii de compensare a sculelor; cunoaşterea noţiunii de corecţie a sculelor.

Citiți și: Curs acreditat de Make-Up, în Pitești. Ultimele zile de înscrieri!

Trebuie precizat că pe parcursul formării profesionale un interes deosebit este acordat componentei practice, componentă care se materializează atât în sala de curs, cât şi în unitãţi de producţie dotate cu maşini CNC http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-operator-masini-cu-comanda-numerica.

Cursul poate fi parcurs de toţi cei care au absolvit 10 clase şi care doresc să activeze în acest domneiu, extrem de atractiv şi solicitat pe piaţa muncii. Firma organizatoare are cereri de angajare din partea societăţilor comerciale care duc lipsă de forţă muncă specializată în domeniu.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri:

TELEFON – 0725.420.330, 0784.045.025, 0784.333.777

SITE – www.profesionalnewconsult.ro

E-MAIL – office@profesionalnewconsult.ro

ADRESE ÎN PITEȘTI

1.Bulevardul I.C. Brătianu, bloc D6 (în spatele complexului Fortuna, în spatele marketului Prima) – birou înscrieri şi săli de curs

2.Strada Calea Bucureşti, nr. 8, cartier Calea Bucureşti, camera 1, bloc 27, scara C, parter, apartamentul 1 – birou înscrieri.

Alte cursuri organizate de societate în această perioadă:

-Curs Tehnician Electronist http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-tehnice-meserii/curs-tehnician-electronist

-Curs Responsabil de Mediu http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-responsabil-de-mediu

-Curs Arhivar http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-arhivar

-Curs Inspector Resurse Umane http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-inspector-resurse-umane

-Curs Contabilitate http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/management-si-cariera/curs-contabilitate.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3