Donaris 930 x 122

angajati

„CUTREMUR” LA TELEKOM ROMÂNIA. VAL DE CONCEDIERI

„Cutremur” la Telekon România. Val de concedieri.

Citiți și: Interzis pentru toți angajatorii! Nu le pot face asta salariaților!

„În urmă cu doi ani, Telekom România a inițiat un program de transformare pentru a reduce complexitatea proceselor prin redefinirea modelului operaţional, având ca scop îmbunătăţirea interacţiunii cu clienții săi, prin digitalizare şi simplificare.

Pe lângă iniţiativele de business, ca parte a acestui program, Telekom România anunţă intenţia de a restructura 692 de poziţii din totalul de 5.831 de angajaţi în prezent la nivelul grupului de companii – 438 de poziţii din cadrul Telekom România Communications S.A., respectiv 254 de poziţii din cadrul Telekom România Mobile Communications S.A.”, informează compania.

Citiți și: 10 zile libere în plus pentru toți angajații. S-a dat lege

Anunțul vine într-o perioadă în care s-au întețit zvonurile referitoare la o posibilă vânzare a operațiunilor Telekom România.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90