930 x122 grota rece

dacia

DACIA LANSEAZĂ O NOUĂ SERIE

Dacia lansează o nouă serie. Dacia propune clienţilor săi din România o nouă serie limitată transversală, disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy și Dokker. Intitulată Techroad, aceasta se remarcă prin elemente noi de design și o serie de dotări.

Citiți și: Cele mai recente date despre Uzina Dacia. Informații oficiale

Creată pornind de la cele mai avansate versiuni de serie ale modelelor Dacia (Stepway pentru Dokker și Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero și Logan MCV, respectiv Prestige Plus pentru modelul Logan), seria limitată se distinge la exterior prin noile culori rouge fusion și gris highland, precum și prin noile modele de jante, din oțel sau aluminiu, în funcție de model.

“O notă suplimentară de eleganță este oferită de carcasele oglinzilor retrovizoare, de culoare negru lucios, cu o dungă mediană roșie.

Citiți și: Argeș. Tranzacție uriașă! Centrul Dacia de la Oarja, implicat!

La interior, clienții vor descoperi o ambianță marcată de contrastul armonios dintre nuanța gri a tapițeriei stilizate și inserțiile discrete de culoare roșie, prezente atât pe elementele textile, cât și la nivelul planșei de bord”, transmite Automobile Dacia.

În cazul modelului Duster, SL Techroad este construită pornind de la versiunea Comfort.

Alături de dotările de serie, deja numeroase, SL Techroad propune în plus următoarele:

-sistemul multimedia Media NAV (pentru Logan, Lodgy, Duster și Dokker);

-camera video pentru parcarea cu spatele (pentru Logan, Logan MCV și Sandero);

-sistemul Cruise Control (pentru Logan);

-volanul și ornamentul schimbătorului de viteze îmbrăcate în piele (pentru Duster).

Asemenea întregii game Dacia, noua serie limitată beneficiază de garanție de 3 ani în limita a 100.000 de kilometri.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90