EcoMoto 930×122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN, ÎNTÂLNIRE CU OAMENII DE AFACERI

Daniel Constantin, întâlnire cu oamenii de afaceri. Astăzi a avut loc o întâlnire între Daniel Constantin, vicepremier și ministru al Mediului, și reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României. În urma discuțiilor, cele două parți și-au exprimat disponibilitatea pentru dialog între autoritățile guvernamentale și oamenii de afaceri.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Prioritatea întâlnirii a fost dezbaterea proiectului de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea OUG nr. 196/2005.

Ministrul Daniel Constantin a ținut să sublinieze că modificarea ordonanței de urgență are ca scop stimularea reciclării, mai ales că România trebuie, potrivit obligațiilor asumate prin aderarea la Uniunea Europeană, să ajungă ca până în anul 2020 să recicleze 50% din deșeurile municipale generate la nivel național. În plus, ministrul Mediului a vorbit și despre necesitatea responsabilizării actorilor implicați în managementul deșeurilor.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ROMÂNIA, BLOCATĂ DE LIVIU DRAGNEA

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90