930X122 MAIA

dacia

E OFICIAL! ANUNȚ DE LA DACIA

E oficial! Anunț de la Dacia. Activitatea la uzina Automobile Dacia din Mioveni a fost reluată în mod normal după atacul cibernetic.

Citiți și: O surpriză mare de la Dacia!

„Luni, 15 mai, la ora 7, activitatea platformei industriale Dacia Mioveni a fost reluată în mod normal, urmare a mobilizării şi reactivităţii echipelor noastre. Toate sistemele informatice ale Grupului Renault România funcţionează normal şi sunt securizate.

După ce, vineri, 12 mai, virusul informatic Ransomeware a afectat Groupe Renault, situaţia este acum sub control. Au fost întreprinse imediat o serie de măsuri proactive, cum ar fi suspendarea temporară a activităţii industriale pentru a stopa răspândirea virusului şi a proteja Grupul.

Citiți și: Incredibil ce se întâmplă la Dacia!

Acest atac cibernetic a avut loc în diferite ţări, în diferite sectoare de activitate şi companii.”, transmite Direcția de Comunicare a Grup Renault România.

Despre atacul cibernetic de amploare care a afectat uzina Automobile Dacia din Mioveni și despre care ePitești v-a informat în premieră, amănunte AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3