Donaris 930 x 122

dacia

EVENIMENT DE AMPLOARE LA DACIA (GALERIE FOTO)

Eveniment de amploare la Dacia. În jur de 15.000 de angajați ai tuturor entităților Renault din țara noastră și familiile lor au sărbătorit astăzi împreună familia Renault România.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Evenimentul „Renault day”, ajuns la a patra ediție, a inclus expoziții de autoturisme  (inclusiv un monopost de Formula 1 și prototipul unui automobil 100% electric), demonstrații și competiții sportive, ateliere și programe dedicate copiilor.

De asemenea, cei prezenți au putut vizita unele secții ale uzinei Automobile Dacia din Mioveni și au asistat la prezentarea noului model Duster.

Citiți și: Alertă la Dacia!

De pe scenă nu au lipsit sportivii talentați de la CS Dacia Mioveni 2012. Karatiștii și fetele de la echipa de oină au încântat audiența cu exerciții demonstrative. Atmosfera a fost animată de majorete.

Și-au dat concursul și artiști de la Centrul Cultural Mioveni.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3