930X122 MAIA

comdata pitești

EXCLUSIV. CUTREMUR PE PIAȚA MUNCII ÎN PITEȘTI. O FIRMĂ IMPORTANTĂ PUNE LACĂTUL PE UȘĂ

Exclusiv. Cutremur pe piața muncii în Pitești. O firmă importantă pune lacătul pe ușă. Activitatea punctului de lucru Comdata Pitești „încetează definitiv” mâine, 15 octombrie 2019.

Astăzi a fost ultima zi de activitate economică a punctului de lucru.

Cei 220 de angajați ai punctului de lucru din Pitești au fost informați printr-o decizie a Comdata Service (cu sediul în municipiul Craiova, județul Dolj).

De mâine, salariații Comdata Pitești „vor beneficia de libere plătite până la momentul emiterii notificărilor individuale de preaviz și, respectiv, în continuare până la data emiterii și comunicării deciziilor de concediere colectivă”.

Actualii angajați ai Comdata Pitești ar urma să își încaseze salariile până în luna decembrie, inclusiv, ulterior adăugându-se două salarii compensatorii.

Comdata Group Romania este o societate care activează în domeniul Call Center/BPO pentru asistență tehnică și activitate de Back Office/Gestiune Documente. Pe lângă Pitești, Comdata mai deține puncte de lucru în  București, Craiova, Constanța, Galați, Brăila și Buzău.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3