930×122 CAPRA 5

caroli foods group

FABRICĂ DIN PITEȘTI, VÂNDUTĂ. CUMPĂRĂTORUL, UN GIGANT

Fabrică din Pitești, vândută. Cumpărătorul, un gigant.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Caroli Foods Group, cunoscută companie din România de produse din carne ambalate, a fost achiziţionată de o firmă din Mexic, un gigant pe piaţa mondială a cărnii: Sigma Alimentos, cu afaceri de circa 5,7 miliarde de dolari anual și în jur de 44.000 de salariați.

Firma din Mexic a cumpărat 51% din Caroli Foods Group, companie care are o fabrică (o unitate de procesare) în Piteşti. Odată cu întreaga companie a fost achiziționată și fabrica piteșteană.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Sigma Alimentos este o multinaţională din industria alimentară refrigerată, care produce, vinde și distribuie produse alimentare, inclusiv carne preparată şi conservată, brânză, iaurt şi alte alimente refrigerate şi congelate. Are zeci de fabrici în 18 ţări din Europa, Statele Unite ale Americii şi America Latină.

Înființat în anul 1994 în București, grupul Caroli are mai bine de 1.200 de angajaţi, o fabrică în Piteşti și o reţea de distribuţie. Anul trecut, vânzările sale nete au depășit 100 de milioane de euro, iar veniturile nete, 88 de milioane de euro. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3